3 manieren om jouw tuin er netjes en verzorgd uit te laten zien

3 manieren om jouw tuin er netjes en verzorgd uit te laten zien

Van een nette tuin die er verzorgd uit ziet wordt bijna iedereen wel blij. Als de tuin er goed verzorgd en er netjes bij staat dan nodigt dit eerder uit om in je tuin te gaan zitten met lekker weer dan wanneer het overwoekerd is met onkruid en je tuin er slordig en rommelig bij staat. Een tuin is natuurlijk ook heel gezellig om in de zomer te zitten met vrienden en er te barbecuen of met een warm vuurtje de o zo fijne zomeravonden door te brengen. 

 

Sierbestrating

Tegels kunnen je tuin er strak en verzorgd uit laten zien, zonder dat het je veel werk kost. Als je de tegels eenmaal hebt gelegd of hebt laten leggen, hoef je er op af en toe onkruid wieken weinig meer aan te doen. Het is dus een makkelijke manier om je tuin er goed uit te laten zien. Bij Bakker Buitenleven zijn een tal van verschillende soorten bestrating te vinden: keramiek, natuursteen, beton tegels, klinkers, noem het maar op. Ook hebben zij een groot assortiment beton tegels van MBI, Schellevis en Redsun, keramische terrastegels van MBI, Redsun, Stonebase en VT Wonen. Bij hun showtuin zijn heel veel verschillende combinaties van tuinstijlen en tuintrends met gebakken klinkers, betontegels, natuursteen of keramische tuintegels en bijpassende muurelementen en borders te vinden.

 

Tuinmeubelen

Om in je tuintje te kunnen zitten heb je natuurlijk stoelen nodig. Er zijn een tal van variaties en opties die je kunt kiezen voor je tuin. Denk aan een loungeset, waar je comfortabel kunt zitten in een zachte stoel met een salontafel en je drankje. Of bijvoorbeeld een simpelere tuinstoel als dat meer jouw ding is. Of misschien vind jij het fijner om te zitten aan een houten tafel met houten stoelen, waar je met de hele familie aan kunt zitten. Voor je tuinmeubelen zijn er natuurlijk ook weer allerlei sierkussentjes die je kunt gebruiken om je tuin sfeervoller te maken. Daarnaast kan een parasol in de warme zomermaanden natuurlijk niet ontbreken in de tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *