De leukste woonaccessoires

De leukste woonaccessoires

Het weer verandert en je wilt je huis ook een andere look geven. Maar waar vind je de leukste meubels en woonaccessoires? Wij laten zien welke spulletjes nu op woongebied te krijgen zijn. En dat een nieuwe styling van je woning niet duur hoeft te zijn bewijst de HEMA. Ik heb de woonaccessoires van de HEMA op kleur gegroepeerd, maar je kunt zelf natuurlijk ook leuke kleur combinaties maken.

Een parelmoer wit en bruine vaas, met een bruin glazen karaf combineert erg mooi met de bronzen waxinelichthouder en de donker zilveren vazen. Je kamer krijgt er meteen een chique uitstraling van.

Het roze vaasje met bloemmotief is helemaal in op dit moment. Vooral naast die zwarte vaas met die bloem er op ziet het er geweldig uit. Wanneer je het roze en zwart laat terug komen in de kaarsen en kussens creeer je weer evenwicht. Je kunt ook bruin toevoegen om het harde zwart af te zwakken.

Zilver is misschien wel het nieuwe wit. Zilveren kussens met bloemmotief en de zilveren lampenkap met bloemmotief kunnen heel dominant zijn in je kamer. Wanneer je meer zilveren woonaccessoires in je kamer zet zoals de zilveren tafellamp wordt het al een stuk minder dominant. Zet wat zilveren en aqua kaarsen op tafel in combinatie met het aqua parelmoer vaasje en je kamer oogt fris en modern.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *