Leuke ideeën voor kantoormeubels en inrichting

Leuke ideeën voor kantoormeubels en inrichting

Wall- en Floor-visuals

Met de kantoormeubels kan je veel sfeer en inrichting bepalen, maar vergeet de vloer en muren niet. Door dit mee te nemen in de kantoorinrichting kan je zoveel sfeer neerzetten.  Het leuke hieraan is dat jij dit helemaal naar wens kunt ontwerpen. Wil je graag het logo bij de ingang. Of geef je de ruimte een rustige sfeer door een natuurfoto te plaatsen?

Groen, groener, groenst

Planten kunnen eigenlijk niet ontbreken in een goede kantoorinrichting. Het staat niet alleen leuk het is ook bewezen dat planten bijdragen aan betere werkprestaties. Nu heb je oneindig veel soorten planten en bloemen waarmee je kunt experimenteren, maar heb je ook weleens aan een levende wand gedacht? Hierbij is de hele muur plant. Dit kan bekleed worden met mos, maar ook andere plantjes zijn mogelijk. Het geeft je ruimte een groen en ecologisch verantwoord gevoel.

Iets anders dan de gewone bureaustoel

Een goede ergonomische bureaustoel is noodzakelijk om je personeel maximaal werkcomfort te kunnen bieden. Echter kan de productiviteit toenemen wanneer zij ook eens in een ander soort omgeving kunnen werken. Rol die traditionele bureaustoel een aan de kant en kies voor een alternatief.

  • Staand werken aan een verstelbaar bureau.
  • Lopend vergaderen, maak eens een ommetje.
  • Relaxt werken in een comfortabele zithoek.
  • Werkend werken op een zitbal, goed voor de rugspieren.
  • Fietsend werken op een desk bike voor fit personeel.

Persoonlijke touch

Waar voel jij je het meeste op je gemak?  Thuis waarschijnlijk, omdat jij dit zelf hebt ingedeeld, ingericht en je smaak mocht toepassen. Waarom zou jij dit niet doen op kantoor. Geef het personeel een klein detail die zij zelf naar wens mogen invullen. Al is het maar de kleur van een pennenpakje. Dit geeft toch samenhang, want iedereen heeft hetzelfde pennenbakje, maar iedereen heeft zelf mogen bepalen welke kleur zij willen. Hierdoor zal je werknemer zich meer thuis voelen achter zijn bureau. Een bijkomend voordeel is dat zij een goed gevoel overhouden aan het feit dat zij iets mochten bepalen. Je voelt je belangrijk en meer verbonden aan het bedrijf. Een win win situatie dus. Dit kan je echter ook in het groot toepassen. Stel, je gaat de kantine aanpassen. Houdt een test of enquête en laat het personeel de grootste wensen noteren. Of laat ze stemmen op het design dat het meest aanspreekt. Het betrekken van het personeel zorgt voor meer binding. Dit is precies hetgeen dat je wilt toch?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *