Leuke interieurtips op een rijtje!

Leuke interieurtips op een rijtje!

Ben jij tevreden als het gaat over je eigen interieur of ben je toe aan wat nieuws? Misschien denk je al een tijdje dat de muur wat kaal is, maar wat moet je daar plaatsen? Iedere keer als je er aan denkt frustreert het je. Je hebt zin om er wat mee te doen, maar je weet niet wat. Wij hebben de oplossing voor jou, denk aan een schilderij in de woonkamer.. Je hebt hierin erg veel mogelijkheden en het kan goed aansluiten bij de rest van je interieur. Het kan de leegte opvullen en je kunt het eenvoudig vervangen als je op het ene schilderij uit bent gekeken. Kortom genoeg om te doen, laat je inspireren en ga dan na welk schilderij er in jouw woonkamer geplaatst mag en kan worden!  Schilderij woonkamer kopen? Doe dit online via GaveSchilderijen.nl.

Waar plaats je een schilderij?

In je interieur heb je vast en zeker nog ergens een lege ruimte, daar kan een mooi schilderij hangen. Dit kan een mooie aanvulling zijn in de woonkamer. Maar nu nog de grootste vraag, waar ga je hem plaatsen? Wat dacht je van mooie kunst boven je bank, dit wordt vaak gedaan. Ook boven de eettafel is een populaire plaats of in de keuken. Vaak heb je boven de bank veel ruimte over en wil je de leegte opvullen, zodat het minder kil oogt. Kies dan voor een schilderij wat erbij past, let op de grootte, maar ook op vormen en kleuren. Het moet natuurlijk niet te druk worden in je interieur.

Schilderij kiezen

Er bestaan allerlei soorten en maten schilderijen. Wat vind je van de langwerpige schilderijen? Deze zijn de laatste jaren erg populair en om een keuze te maken kun je jezelf laten inspireren. Welke maat wil je? Dit kun je heel mooi testen door een groot stuk karton op maat te maken. Iemand kan het dan vasthouden, dan kun je een foto maken en dan kijken of je dat mooi vindt. Probeer verschillende afmetingen om er achter te komen welk formaat het beste in jouw interieur past. Kleur doet het ook altijd goed, maar zorg wel dat de kleuren passen bij de rest van je interieur (zoals meubels en de vloer bijvoorbeeld).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *