Top 3 mooiste bankstellen voor jouw woonkamer!

Top 3 mooiste bankstellen voor jouw woonkamer!

Ben jij op zoek naar een nieuwe leuke bank en zoek je inspiratie? Dan is dit artikel geschikt voor jou! Ik heb speciaal voor jullie een overzicht opgesteld van de 3 mooiste bankstellen gevarieerd verkrijgbaar bij diverse woonwinkels en meubelzaken.

Ottomaan bankstel in diverse ledervarianten

Deze stoere hoekbank is niet alleen leverbaar in diverse ledersoorten, maar ook in diverse stofsoorten. Net zoals de overige banken is de bank leverbaar in diverse opstellingen, en formaten. Een stoere bank met een mooi stiksel. De prijs van de bank is afhankelijk van de keuze van het formaat en de leersoort. De prijs voor de getoonde bank is €2.295 en verkrijgbaar bij Woonwinkel Enschede: Schippers-Lifestyle.

Ottomaan bankstel

Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen

Een stoere designbank die ook leverbaar is in diverse soorten stof of leer. De bank beschikt over verstelbare hoofdsteunen van zeer hoogwaardige kwaliteit. Een mooie bank die past in iedere landelijke- of industriele woonruimte. De bank is leverbaar vanaf €1.595 euro.

Hoekbank met verstelbare hoofdsteunen

Een grote stoffen bank voor een groot gezin

Deze bank is in zijn volledigheid volledig naar eigen wensen samen te stellen. Zo kunt u zelf bepalen welk type armleuning u wilt. De grote stoffen bank is ideaal voor een groot gezin en is qua prijs prima betaalbaar: € 1.695 euro.

Een grote stoffen bank

Staat jou ideale bank hier niet tussen, maar wil je graag meerdere banken bekijken in dezelfde stijl? Bekijk dan onze meubelzaak in Enschede! Oriënteer via onze website en kom langs voor een kop koffie in Enschede! Wij helpen jou graag verder met het vinden van het ideale bankstel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *