5 voorbeelden van een design bed

5 voorbeelden van een design bed

Een bed is zeker niet alleen maar een bed. Een modern bed, is namelijk niet alleen een fijn plekje om te slapen. We brengen steeds meer tijd door in bed. Natuurlijk om te slapen, alleen of met je geliefde, maar soms ook om lekker nog even wat te lezen, nog wat mailtjes door te nemen of om een spannende serie of leuke film te streamen. Het is dan wel fijn dat je bed een beetje lekker ligt en/of zit. Want niets is zo vervelend als vermoeid wakker worden, omdat het bed niet past bij jouw lichaam en behoeftes. Een design bed kan dan een oplossing zijn om eens in overweging te nemen. Vaak zijn dit bedden van superieure kwaliteit, handgemaakt en kan er dus nog een boel worden aangepast aan jouw eigen wensen en situatie. En natuurlijk wordt er dan ook direct naar het soort matras gekeken, want dan is ook erg belangrijk.

Maar wat is een design bed precies?

Maar wat is een design bed dan precies? Dat is een modern bed dat je vaak volledig aan je eigen wensen kunt aanpassen. Je kiest dan uiteraard de vorm uit, maar ook het materiaal, de hoogte, de stoffen et cetera. Op deze manier krijg je een meubelstuk dat exact past bij jouw behoeftes en wensen. Kies je bijvoorbeeld voor een houten frame? Wil je misschien een hoofduiteinde waar je lekker tegenaan kan zitten of toch liever niet? En van welk materiaal moet deze dan zijn? Wil je een voetbord aan het uiteinde van het bed? Het zijn maar een aantal vragen waar je aan kan denken bij een design bed. Een voorbeeld van design bedden is bijvoorbeeld de ledikant variant met spijlen. Door deze spijlen behoud je de ruimtelijkheid van de kamer. Een ander voorbeeld van een design bed is bijvoorbeeld een bed in de vorm van een bos, met takken als hoofd- of uiteinde. Of misschien heb je ooit eens in een bedstee willen liggen, maar dan in een meer moderne vorm. En wil je er misschien bijpassende kastje bij hebben? Allicht wil je eindelijk eens je ultieme droom verwezenlijken, namelijk een kingsize bed. En moet het bed pootjes hebben?

Elk soort modern bed zorgt voor een andere sfeer

Bij een design bed kan het namelijk allemaal. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een bed van maken. Elk soort modern bed zal een bepaalde sfeer aan je slaapkamer. geven Het is aan jou om te bepalen voor wat voor sfeer je gaat. Met het juiste bed en de mooiste materialen creëer je direct een gevoel van stijl in je slaapkamer. Ga je voor klassiek, met een normaal vorm bed, misschien van bruin hardhout met een open ruimte onder je bed of wil je uitpakken en ga je voor een bepaald thema? Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Laat je dus informeren. Want een bed is niet iets dat je jaarlijks vervangt. Het zal namelijk, als het goed is, jarenlang onderdeel zijn van je slaapkamer. Een ruimte waar je veel tijd van je leven in zal doorbrengen. Dus dan kan het maar beter een design bed zijn dat perfect bij jou past.

Door: De Suite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *