Woninginrichting Veenendaal van Van Kooten

Woninginrichting Veenendaal van Van Kooten

Wil je een volledig nieuwe woninginrichting in Veenendaal? Dan ben je bij Van Kooten aan het juiste adres! Zij zijn gespecialiseerd in woninginrichting en interieuradvies en hebben een showroom aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal.

Al 40 jaar advies in woninginrichting in Veenendaal

Van Kooten is al meer dan 40 jaar actief als dé specialist op gebied van woninginrichting in Veenendaal. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe vloeren laten leggen of nieuwe gordijnen of andere raambekleding kopen? Je vindt het bij Van Kooten. Zij staan je graag te woord voor deskundig advies om ervoor te zorgen dat jij je thuis voelt in jouw droomhuis door middel van een perfecte woninginrichting. En Van Kooten staan niet alleen bekend om de perfecte service in de beginfase. Ook wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe vloer wilt laten leggen gebeurt dit op perfecte wijze. De oude vloer wordt eruit gehaald en de nieuwe keurig gelegd. En dat alles voor scherpe prijzen. Dit is echter niet terug te zien in de kwaliteit. Alle producten die Van Kooten aan woninginrichting verkoopt in Veenendaal zijn van topkwaliteit en daarmee zeer duurzaam! Of het nu gaat om PVC vloeren, tapijt, vinyl, laminaat, gordijnen of andere zonwering: Van Kooten heeft het allemaal in het assortiment. Daarnaast geven ze ook hele leuke workshops, gegeven door een professionele interieurstyliste. Zo kun je nieuwe ideeën opdoen voor jouw eigen woninginrichting.

Showroom

Benieuwd naar alle mogelijkheden op gebied van woninginrichting? Kom dan eens langs in de showroom aan de Patrimoniumlaan in Veenendaal. Hier is 400 vierkante meter aan woongenot waar je geïnspireerd zult raken van vele verschillende woonstijlen. Ben je er voor jezelf nog niet helemaal uit over wat voor een stijl je zelf mooi vindt of wat bij je woning past? Dan staan de medewerkers van Van Kooten voor je klaar om je te voorzien van uitstekend interieuradvies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *