De beste betonpoeren te koop

De beste betonpoeren te koop

Wil je verzekerd zijn van een uitstekende fundering in de tuin waardoor je zelfgemaakte veranda niet gaat verzakken? Bekijk dan nu de betonpoeren van Betonpoerengigant. Deze poeren van beton zijn van uitstekende kwaliteit en kun je kopen voor zeer lage tarieven. Als een van de goedkoopste in de branches hanteren ze daarnaast ook een perfecte service: de betonpoeren zijn allemaal op voorraad, wat inhoudt dat je ze de volgende dag al in huis kunt hebben zodat je direct met je klus in de tuin kunt beginnen. Daarnaast liggen de verzendkosten erg laag in vergelijking met andere webshops en bouwmarkten. Heb je liever helemaal geen verzendkosten? Dan kun je de betonpoeren ook komen ophalen bij hun vestiging in Lunteren.

Betonpoeren verschillende afmetingen

De zwaarte en grootte van het bouwproject bepaald de juiste afmeting van de betonpoer. Gaat het om een klein hekwerk? Dan zijn kleine betonpoeren al een uitstekende oplossing voor een goede, stevige fundering. Maar gaat het om grotere projecten zoals carports? Dan kun je beter gebruik maken van de hoge en brede betonpoeren. Betonpoerengigant heeft ze in vele verschillende formaten zodat er altijd voor jou de perfecte poer tussen zit.

Betonpoer plaatsen

Wij krijgen regelmatig vragen binnen over hoe je een betonpoer moet plaatsen. Dit is relatief gemakkelijk! Belangrijk is dat je vooraf goed uitmeet waar de betonpoeren geplaatst moeten worden zodat je precies weet waar de gaten gegraven moeten worden. Zodra dat is gedaan kun je de betonpoeren in de gaten plaatsen. Het is wel nodig om de betonnen palen vast te zetten. Dit kan zowel met snelbeton als met een funderingstegel. Kies je voor de laatste optie, dan dien je deze tegel vanzelfsprekend eerst in het gat leggen alvorens je de betonpoer plaatst. Staan alle betonpoeren er waterpas in? Dan kun je – indien je geen gebruik hebt gemaakt van een funderingstegel – het snelbeton toevoegen waardoor ze goed en stevig in de grond blijven staan, om vervolgens de grond eraan toe te voegen. Boven de grond blijft een stukje van de betonpoer zichtbaar. Daarop kun je door middel van stelplaatjes, die ook te koop zijn bij Betonpoerengigant, de palen van de constructie vastzetten. Zodoende heb je op een gemakkelijke manier ervoor gezorgd dat jouw veranda uitstekend blijft staan en niet zal verzakken dankzij de betonpoeren.

 

Ben je benieuwd naar het aanbod betonpoeren? Kijk dan eens rond in de webshop van Betonpoerengigant. Succes met het bouwproject!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *