Zonnewijzers van Betongoed

Zonnewijzers van Betongoed

Wil je graag een extra dimensie aan jouw tuin geven? Dan is een zonnewijzer een hele mooie en unieke manier om dit te doen. Hiermee kun je met behulp van de zon altijd weten wat de juiste tijd is. Daarmee zien ze er niet alleen leuk uit als sierelement in de tuin, maar zijn ze ook ontzettend handig!

Zonnewijzer kopen

Betongoed heeft een zeer uitgebreid assortiment aan zonnewijzers van topkwaliteit. Van traditionele, standaard zonnewijzers tot en met hele moderne varianten: je kunt het vinden in het aanbod van Betongoed. Door middel van het zonlicht kunnen deze interessante producten de tijd bepalen. In iedere zonnewijzer zit een pijl verwerkt. Deze wordt naar het noorden toe geplaatst en geeft daarmee een schaduw op de band met tijdsverdeling. Door deze schaduw weet je altijd continu hoe laat het is omdat je op de band de tijd af kunt lezen. Uiteraard is het daarbij wel aan te raden dat de zonnewijzer genoeg zonlicht kan vangen zodat deze optimaal bedient wordt.

Betonnen sokkel

Wil je je zonnewijzer meer op laten vallen? Dan is het aan te raden om een betonnen sokkel te kopen. Hier kun je de zonnewijzer op monteren waardoor deze op een verhoging staat en daardoor meer zichtbaar is. Dit is met name handig wanneer er bijvoorbeeld veel hoge planten in de tuin staan die de zonnewijzer teniet doen. Natuurlijk wil je echter dat deze goed opvalt! Let daarbij wel op dat je de juiste betonnen sokkel kiest. Deze dient niet breder te zijn dan de zonnewijzer, hiermee voorkom je dat juist de betonnen sokkel alle aandacht pakt.

 

Benieuwd naar het aanbod zonnewijzers van Betongoed? Bekijk dan nu het assortiment online. Ze zijn allemaal gemaakt van uitstekende kwaliteit en te koop voor zeer scherpe prijzen. Daarnaast kun je er op een gemakkelijke manier de juiste betonnen sokkel bij bestellen. Weet je niet welke afmeting je hierbij nodig hebt? Neem dan contact op met Betongoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *