Betonfabriek met prefab betonnen product

Betonfabriek met prefab betonnen product

Wij zijn het adres waar u moet zijn wanneer u op zoek bent naar prefab betonproducten die van hoogwaardige kwaliteit zijn en geen aanslag zijn op uw portemonnee. Alle prefab betonproducten worden geproduceerd in de eigen fabriek waardoor de kwaliteit goed en betrouwbaar is. Wij hebben een breed assortiment voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Tegen een geringe meerprijs worden de bestelde betonproducten en aanverwante artikelen snel op iedere gewenste locatie bezorgd. Of het nu gaat om betonpoeren, keerwanden, betonnen zitelementen, parkbanden, lateien of schoorsteenplaten: JS Beton heeft het allemaal. Neem snel een kijkje op de uitgebreide en overzichtelijke website en koop uw benodigde producten online of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan.

Betonnen poeren

Wanneer u een stevige fundering wilt realiseren voor schuren, tuinhuizen, overkappingen of andere bouwwerkzaamheden is het goed om de basis te maken met de betonpoeren. Deze zijn in diverse vormen, maatvoeringen en kleuren te verkrijgen. De betonpoeren zorgen ervoor dat de staanders of palen die er met speciaal bevestigingsmateriaal op komen te staan beschermd worden tegen het vocht uit de ondergrond. Hierdoor gaan ze niet rotten of splijten. De prefab betonpoeren zijn zeer goed bestand tegen vocht en verdelen het gewicht van een bouwconstructie op een evenredige manier in de ondergrond. Bovendien zorgen de betonpoeren ervoor dat het geheel zeer stabiel staat. Omwaaien of scheef zakken van een bouwwerk is, door gebruik te maken van betonpoeren, nagenoeg onmogelijk geworden.

Betonnen zitmeubelen

Ze hebben ook prachtige betonnen zitmeubelen in haar assortiment. Groot voordeel hiervan is dat deze altijd buiten kunnen blijven staan, zelfs wanneer het vriest. Het prefab beton is bestand tegen alle weersinvloeden en heeft een zeer lange levensduur. In de loop der jaren krijgen de duurzame betonproducten alleen maar een mooiere uitstraling terwijl u er nagenoeg geen onderhoud aan hoeft te plegen. Vraag gerust bij JS ons naar de vele mogelijkheden op het gebied van betonnen zitmeubelen of andere betonelementen. Ze denken graag met u mee. Hebt u een bouw gerelateerd bedrijf of bent u werkzaam in de infra structuur? Ook dan hebben wij alles op het gebied van prefab betonproducten in huis. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *