Alles in 1 BBQ catering

Alles in 1 BBQ catering

Bij mooi weer en lange, zomerse avonden hoort natuurlijk het aansteken van een barbecue. Heerlijk bereide vlees-, vis- of vega gerechten waar iedereen smakelijk van geniet. Aangevuld met stokbrood, een salade en een goed glas wijn kan uw barbecueavondje niet meer stuk. echt iets om ook voor een grote groep mensen te organiseren. Bijvoorbeeld om een jubileum te vieren, een verjaardag of als jaarlijkse personeelsavond. Maar bij de organisatie hiervan komt heel wat kijken. Denk maar aan de inkopen van de benodigdheden, voldoende serviesgoed en meerdere barbecues regelen. Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Een BBQ catering is hierbij de oplossing. Met veel verschillende opties zodat het altijd aansluit bij uw wensen. 

Laat u ontzorgen met een BBQ catering

Of u nu op een bepaalde locatie of gewoon thuis gebruik wilt maken van een BBQ catering, Ter Burg uit Veenendaal maakt het mogelijk. Zij zijn de specialisten op het gebied van catering en organisatie in de breedste zin van het woord. Bij de BBQ catering wordt niet alleen gezorgd voor vlees, vis, salades, sauzen en stokbrood maar uiteraard ook voor een barbecue. Ook worden er borden en bestek meegeleverd dat naderhand weer vuil mag worden ingeleverd. Alles wordt kosteloos gebracht en weer opgehaald zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. En hebt u geen zin om zelf de hele avond voor barbecue-chef te spelen? Geen probleem, dan komt er gewoon een kok mee die de BBQ catering van A tot Z voor u verzorgd. Zo kunt u zich volledig concentreren op uw gasten.

BBQ catering met een thema

U kunt natuurlijk kiezen voor een traditionele barbecue. Maar waarom hangt u er geen thema aan, zoals een Amerikaanse? Vraag uw gasten om de kleding hierop aan te passen en ter Burg doet met de BBQ catering in Amerikaanse stijl de rest. Of zet een zwembad op en waan u aan de rand van een meer of de zee. Een barbecue buffet ‘frutti di mari’ past hier uitstekend bij. Zo zijn er nog veel meer opties op het gebied van BBQ catering bij Ter Burg. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *