Betonpoer 20×20 voor palen van 20×20

Betonpoer 20×20 voor palen van 20×20

Een betonpoer van 20×20 is een ideaal formaat om te gebruiken voor diverse bouwconstructies. Met een betonpoer wordt het realiseren van een stevige en zeer stabiele fundering kinderspel. Het enige wat je hoeft te doen voor het plaatsen van een poer 20×20 is het graven van een gat. Zorg dat deze rondom iets groter is dan de betonpoer en diep genoeg om de betonnen poer voor het grootste gedeelte onder de grond te plaatsen. Een klein gedeelte van de betonpoer moet boven het maaiveld uit blijven steken. Voor extra stabiliteit kan er onder in het gat een funderingstegel worden gelegd waardoor de poer nog steviger op zijn plek blijft staan. Zorg dat de betonpoer waterpas staat en vul het gat op met snelcement of beton. Na een snelle droogtijd is de betonnen poer klaar voor gebruik. Ben je op zoek naar een poer van deze afmeting? Bekijk hier betonpoeren van 20×20.

Waarom betonpoer van 20×20 gebruiken?

Een betonpoer is niet alleen in rechthoekige vormen te koop. Zo kan het ook zijn dat het betonnen element een bovenzijde meet van 20×20 maar de onderkant breder uitloopt. Zo’n vorm noemen we een trapezium. Deze betonpoer is met name geschikt voor bouwconstructies met solitaire palen of staanders. Door de trapeziumvorm wordt het gewicht heel goed in de ondergrond verdeeld waardoor het geheel nog stabieler is. Maar een betonpoer 20×20 kan ook een rechthoekige of vierkante vorm hebben. Deze worden vaak gebruikt bij een aanbouw tegen een bestaande muur zoals bij een uitbouw vaak het geval is. Ook schuttingdelen komen met dit soort poeren strak en nagenoeg naadloos tegen elkaar aan te staan. Mogelijkheden genoeg om een betonpoer van 20×20 te gebruiken.

Een betonpoer 20×20 zorgt voor een stevige verankering

Met een betonpoer van 20×20 ben je ervan verzekerd dat een bouwconstructie stevig op zijn plek blijft staan en worden palen of staanders die er op worden bevestigd beschermd tegen optrekkend vocht. Een betonpoer van 20×20 heeft met vocht geen enkel probleem en ondervindt daar geen schade van. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren waardoor het altijd past bij het aangezicht van je bouwconstructie. Een betonpoer is zeer betaalbaar, duurzaam en heeft een zeer lange levensduur. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *