Elementenbank: eindeloze combinaties maken de bank van jouw dromen

Elementenbank: eindeloze combinaties maken de bank van jouw dromen

Raak jij snel op je interieur uitgekeken en ben je het liefst continu opnieuw aan het inrichten? Dan is een elementenbank iets voor jou! Een elementenbank bestaat uit verschillende onderdelen die je met een kliksysteem aan elkaar vast maakt. Zo kun je met een elementen bank eindeloos combineren en variëren tot je de bank van jouw dromen gecreëerd hebt!

Stel je eigen bank samen met een elementenbank

Wat een elementenbank onderscheidt van andere soorten banken, is dat de bank vrij in opstelling is. Dat betekent dat de bank geen vaste vorm heeft, maar je hier zelf combinaties mee kunt maken. Met een kliksysteem bevestig je de losse onderdelen van de bank gemakkelijk aan elkaar en maak je de vorm die bij jouw behoeften en stijl past. Je kunt met de losse onderdelen bijvoorbeeld een hoekbank vormen, maar ook een U-vorm is mogelijk. Met een elementen bank heb je zoveel opties dat je de bank altijd kunt laten voldoen aan jouw wensen, ook als deze overtijd veranderen. Zo zit je nooit vast aan een bepaalde vorm bank, maar kun je deze om de zoveel maanden aanpassen aan wat er op dat moment het beste bij je past. Met een elementenbank hoef je je dus nooit te vervelen.

Variëren met kleuren en materiaal voor een uniek resultaat

Met een elementenbank weet je zeker dat je een unieke bank te pakken hebt, omdat je hem helemaal afstelt op jouw eigen stijl. Hier kun je al je creativiteit in kwijt! Behalve de vorm van de bank, kun je met nog veel meer aspecten variëren om jouw bank uniek te maken. Kies bijvoorbeeld voor een elementen bank op pootjes, voor een luchtig en stoer design. Of plaats je bank plat op de grond voor die strakke “no nonsense” uitstraling. Ook met kleuren en materiaal kun je eindeloze combinaties maken. Je kunt zelfs voor verschillende onderdelen van de elementenbank, verschillende kleuren of stoffen kiezen. Een leren onderdeel in je verder stoffen elementen bank? Waarom niet? Of verschillende kleuren die elkaar afwisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos en dat is juist het leuke: uiteindelijk stel je de bank af op jouw unieke stijl en kun je er zeker van zijn dat weinig andere mensen exact dezelfde bank in huis hebben staan.

Geef je creativiteit de ruimte

Een elementenbank is geschikt voor mensen die zelf van combineren en variëren houden en zichzelf willen uitdrukken in hun interieur keuzes. Je kiest zelf de vorm en opstelling van jouw bank, het materiaal, de stoffen en de kleuren en hoe deze te combineren. Om de woonruimte tot een geheel te maken, trek de stijl van jouw elementen bank door in de rest van je woonkamer. Kies er bijvoorbeeld voor een bijpassende poef of fauteuil als extra onderdeel aan je zithoek toe te voegen. Ga voor attente details om de ruimte echt af te maken. Plaats planten om de bank heen voor een lichte sfeer of kies voor een simpel schilderij of wanddecoratie boven de bank. Maak het geheel af met fijne dekentjes in een matchende stof, of prachtige sierkussens die direct de aandacht naar de bank toe trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *