Geef jouw eetkamer een wow-effect met epoxy tafelbladen

Geef jouw eetkamer een wow-effect met epoxy tafelbladen

Weet je dat je bij schilderen niet altijd een canvas hoeft te gebruiken? Het blijkt dat we de schoonheid van de zee en het strand op het oppervlak van een houten tafel kunnen schilderen. In tegenstelling tot andere schilderijen gemaakt met penselen, canvas en verf, hebben we voor dit schilderij alleen hout en epoxy hars nodig. Hout wordt vaak gebruikt om tafels en andere meubels te maken. Hoe kan epoxyhars worden gebruikt als tafelmateriaal? Door deze twee elementen te combineren, kunnen we een beeld krijgen van natuurlijke schoonheid dat erg lijkt op de werkelijke omstandigheden in de natuur. De afwerking van deze epoxy tafel is zeer glad, ziet er echt uit en heeft een driedimensionaal effect. De afbeelding die op de epoxy tafel media wordt geschilderd is zeer sterk, in tegenstelling tot schilderen op canvas dat zeer gevoelig is voor beschadiging en niet bestand is tegen water.

Project Alpha als epoxy tafelmaker

Misschien ben jij de enige die een schilderij op het tafelblad heeft staan, want de trend van epoxy tafels is nog relatief nieuw. Daarom moet je deze unieke en artistieke tafel hebben. Je kunt de fabricage van jouw epoxy tafel aan Project Alpha toevertrouwen. Al tien jaar heeft Project Alpha zich consequent toegelegd op het maken van houten tafels van hoge kwaliteit. Je kunt een epoxy tafel laten maken die aan jouw verwachtingen voldoet, omdat de experts in het bedrijf je zullen helpen totdat de resultaten van de resulterende epoxy tafel echt in overeenstemming zijn met de verwachtingen. De gebruikte houtsoort is hout met een hoge kwaliteit zoals vlierhout en olijfboomhout. Alles wordt direct met de hand gemaakt door ambachtslieden.

Epoxy tafel met vijverzicht vol siervissen

Naast het zeezicht kan er ook een epoxy tafel gemaakt worden om een ​​zicht op een vijver af te beelden met daarin een verscheidenheid aan prachtige siervissen. Deze epoxy tafel met de afbeelding van een visvijver is zeer geschikt als eetkamertafel, zeker als je er een banket van wilt maken. Een artistieke eettafel zal lof en bewondering uitlokken bij iedereen die ernaar kijkt. Dat komt natuurlijk omdat het schilderij op het tafelblad heel uniek is en een heel bijzonder kunstwerk is.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *