De ideale oplossingen voor een egale muur in jouw woning

De ideale oplossingen voor een egale muur in jouw woning

Een elage muur krijgen in jouw woning is erg lastig, omdat je hier veel ervaring in moet hebben. Door het gebruik van latex is het gemakkelijker geworden om muren en plafonds egaal te krijgen. Dit is een moderne, snelle en kostenbesparende oplossing. Een latex spuiten specialist doet dit werk dagelijks en kan dit dus in een korte tijd doen, met een goed resultaat. Dit werk wordt gemiddeld binnen één à twee dagen gedaan, afhankelijk van de grootte van het huis. Door het spuiten van de muren en plafonds is dit werk erg snel gedaan. Als je de muren gaat verven, dan duurt het langer en wordt het vaak minder gelijk aangebracht. Latex spuiten is dus de ideale manier voor een egale muur.

Kosten latex en renovlies

Om je huis te laten verven is vaak erg duur. Het spuiten van latex is echter vrij goedkoop. Het is mogelijk om vanaf 5,72 euro per vierkante meter latex te laten spuiten. Als je de beste kwaliteit wilt hebben kost dat 12,75 euro per vierkante meter. Daartussen is er nog een  optie uit 7,75 euro en 8,75 euro. Hoe hoger de prijs, des te beter de service en kwaliteit. Wil je toch liever dat de muur wordt behangen met renovlies? Dan is dat ook mogelijk. Renovlies behang is verkrijgbaar vanaf 8,50 per vierkante meter. Het voordeel van renovlies is, dat het veel goedkoper is dan stucen, terwijl je hetzelfde resultaat hebt. Renovlies is een wat dikker soort behang, waardoor oneffenheden en gaten en scheuren bedekt worden. Als de renovlies eenmaal is aangebracht en gedroogd, dan kun je dit direct verven. 

De beste optie kiezen

Voor het kiezen tussen latex spuiten, renovlies behang en stuccen is er geen beste optie. De beste optie is afhankelijk van het huis waar je in woont. Als je wilt weten wat de beste optie is voor jouw woning, dan is het aan te raden om dit te vragen aan een gespecialiseerd bedrijf. Zij weten precies wat je nodig hebt in jouw huis, om ervoor te zorgen dat de muren weer helemaal strak worden. De beste optie is niet alleen afhankelijk van het huis waar je in woont, maar het is ook afhankelijk van jouw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *