Meer fun met een dekbedovertrek van Super Carla

Meer fun met een dekbedovertrek van Super Carla

Hans en ik waren nog op zoek naar een leuk dekbedovertrek voor in de slaapkamer van Victoria. Laatst op YouTube kwamen we een leuk video tegen van de winkel CozyKidz. Zij toonden een styling van een kamer in Franse en Scandinavische stijl. Mooie producten hebben ze daar zeg. Ik heb dan ook specifiek interesse in het beddengoed dat ze aanbieden.

-> CozyKidz.nl baby beddengoed

Ik vond met name de beddengoed van het merk Super Carla leuk en uniek. En erg stijlvol. Ze hadden verschillende kleuren en varianten. Wij kozen uiteindelijk voor Betsy Ann Junior. Wat kan ik jullie vertellen over dit dekbedovertrek. Het is gemaakt van het fameuze Liberty of London stof. Dit schijnt echt een hele hoogwaardige exclusieve stof te zijn. Ik had er nog nooit van gehoord maar goed, tijd om kennis te maken met Liberty of London toch! Er is echt gedacht aan duurzaamheid. Sowieso is het dekbedovertrek geheel bio gecertificeerd. Daarbij kent het geen rits maar knopen, om te voorkomen dat er defecten komen dat je het dekbedovertrek te vroeg weg gaat gooien. Ik kan je verzekeren met dit dekbedovertrek ga je in principe jaren doen en zou zelfs nog overgedragen kunnen worden aan toekomstige generaties. Maar dat is op zich nog ietwat te vroeg voor mij om te concluderen ik ga jullie op de hoogte houden.

-> CozyKidz.nl baby dekbedovertrekken

We hadden op zich ook nog een dekentje nodig en die hebben ze gelukkig ook bij cozykidz.nl. Op dit vlak is de keuze gemaakt voor Pointelle Deux van Konges Slojd. Een perfect dekentje voor in de wieg babywagen of gewoon om de baby in te wikkelen wanneer nodig. Ook weer zeer biologisch verantwoord. Bij CozyKidz bieden ze eigenlijk alleen maar merken aan die ook aan het milieu denken. Wel zo belangrijk natuurlijk want het gaat om onze kids, de toekomst van onze kinderen op deze planeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *