Kom in oosterse sferen met mozaïek

Kom in oosterse sferen met mozaïek

Ben je op zoek naar een bijzondere lamp om je interieur helemaal compleet te maken? Denk dan eens een aan originele mozaïeklamp. Met een mozaïeken lamp tover je kille ruimtes om tot sfeervolle plekken waar je je direct thuis zult voelen. Er is geen plek in een huis te vinden waar een mozaïeklamp niet goed zou staan maar je weet vast zelf het beste waar deze prachtstukken bij jou in huis het beste tot hun recht komen.

Vrolijk en mysterieus tegelijk

De mozaïeklampen zijn gemaakt met kleine stukjes glas die met de hand zijn ingelegd in een gipsen of metalen frame. De lampen zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Door het gebruik van het gekleurde glas zorgen de lampen ’s avonds voor een betoverend lichtspel en ook overdag is een mozaïeklamp een lust voor het oog. Deze sfeervolle lampen koop je niet alleen omdat je licht in een ruimte wilt hebben, deze lampen zijn een heus statement in je kamer. Wanneer iemand je kamer binnenkomt zal een mozaïeklamp een van de eerste dingen zijn die opvalt aan de inrichting. De oriëntaalse kunstwerkjes zorgen door hun kleuren en vormen voor een vrolijke maar tegelijkertijd ook mysterieuze en warme sfeer waardoor het bij jou altijd goed vertoeven is.

Uitgelicht: Ghalia Oosterse Lampen

Unieke patronen van glas

De lampen zijn hand gemaakt en de kleine stukjes glas zijn met zorg in elkaar ‘gepuzzeld’ waardoor unieke patronen van glas ontstaan. De lampen ademen de mystiek van het oosten en zorgen natuurlijk ook gewoon heel praktisch voor extra licht in de kamer. Dit licht is echter wel iets anders dan bij een ‘normale’ lamp. Door het gebruik van glas ‘danst’ het licht ’s van een mozaïeklamp avonds door de kamer wat zorgt voor een heerlijk rustgevend schouwspel. Er zijn mozaïeklampen in verschillende soorten en maten te krijgen zodat je altijd een lamp vindt die het beste bij jouw inrichting past.

Tip: Ghalia Oosterse Hanglampen

Combineren of niet?

Onze mozaïeklampen zijn goed met elkaar te combineren. We hebben staande mozaïeklampen, hangende en nog veel meer. In verschillende kleuren en verschillende maten. Samen maken ze je ruimte een sfeervolle knusse plek met een oosters tintje maar je kunt er ook voor kiezen om maar één mozaïeklamp in je kamer te plaatsen zodat het een echte blikvanger wordt. Die keuze is helemaal aan jezelf. Kijk rustig rond in onze collectie en laat je inspireren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *