De mogelijkheden van rolgordijnen op een rij

De mogelijkheden van rolgordijnen op een rij

De populairste vorm van zonwering is momenteel het rolgordijn. Deze binnenzonwering is praktisch en betaalbaar, precies de reden waarom er zo enorm veel mensen voor dit type zonwering kiezen. Twijfel je of rolgordijnen de juiste optie zijn voor jou? In dit artikel behandelen we de mogelijkheden van dit type zonwering. Juist de uitgebreide mogelijkheden hebben er voor gezorgd dat er in menig woonkamer tegenwoordig rolgordijnen zijn terug te vinden.

Rolgordijnen en materiaal

De keus in materiaal voor rolgordijnen is oneindig. Er zijn enorm veel kleuren en designs op de huidige markt verkrijgbaar en daarom is alles ook zo goed af te stemmen op jouw interieurstijl. Daarnaast heb je verduisterende en lichtdoorlatende rolgordijnen. Bij deze laatste soort is er ook nog een onderscheid tussen lichtdoorlatend en transparant. Volop keus dus. Wat betreft verduisterende rolgordijnen zijn er minder keuzes. Die zijn gewoon verduisterend door de coating aan de achterzijde van de zonwering. Rolgordijnen in de badkamer? Geen probleem, er bestaan stoffen die specifiek geschikt zijn voor vochtige ruimtes.

Rolgordijnen en maten

Ook wat betreft de maten van rolgordijnen kun je je geluk in de winkel niet op. Voor nagenoeg iedere soort afmeting is er een geschikte oplossing. Toch een apart of lastig raampje? Of een enorm grote? Dan zijn er diverse aanbieders waar je zonwering op maat kunt laten maken. Een aanrader is M+N Projecten, de zonweringspecialist van Nederland voor de zakelijke markt.

Rolgordijnen en bediening

Wil je uit gezondheids- of vanuit gemaksoverweging rolgordijnen aanschaffen die automatisch te bedienen zijn? Dat kan! Normaal gesproken worden rolgordijnen opgehangen met behulp van een ketting van kunststof of metaal. Rolgordijnen met een elektrische bedieningsmechanisme of met een afstandsbediening zijn echter al helemaal niet meer zo apart of raar. Vanuit de markt is er de laatste jaren een verhoogde vraag naar dit soort zonwering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *