Nieuwe kantoorruimte

Nieuwe kantoorruimte

U heeft een nieuwe kantoorruimte die casco opgeleverd wordt en u wilt die gaan betrekken? Of u vestigt zich op een bestaande locatie, die gerenoveerd moet worden? Natuurlijk wilt u dan uw stempel drukken op de nieuwe werkruimte, een eigen sfeer creëren, die past bij de werkzaamheden van uw bedrijf. U wilt een gezonde, prettige sfeer, waarin de klanten en het personeel zich thuis zullen voelen, waarin productief en comfortabel gewerkt kan worden. Met een goede akoestiek en een prettige lichtval en het liefst gerealiseerd met duurzame materialen.

Maar u heeft weinig zin om met allerlei partijen in zee te gaan en in alle rompslomp, die daarbij komt kijken? U zoekt een partij, die met u mee kan denken en uw ideeën vakkundig kan realiseren? Die Cradle to Cradle producten gebruikt? Dan bent u bij Verwol.nl op het juiste adres. Zij hebben alle kennis, alle ervaring en capaciteit in huis om uw ideale kantoor te realiseren.

Met meer dan 40 jaar ervaring en meer dan 100 man vakkundig personeel hebben we alle vakkennis, die nodig is om de transformatie of renovatie van uw kantoor van het begin tot het einde vakkundig waar te maken. U heeft slechts met één partij te maken, één aanspreekpunt, die de hele afbouw voor u realiseert.
Verwol heeft 80% van de afbouwwerkzaamheden in eigen huis. De overige werkzaamheden realiseren zij met vaste partners. Zowel standaardproducten als maatwerk zijn mogelijk bij Verwol. Verwol.nl ontzorgt u volledig bij het afbouwen van je bedrijfsruimte. Verwol bouwt voor u het ideale kantoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *