Opbergmeubel voor TV met een TV lift

Opbergmeubel voor TV met een TV lift

Hoe vaak hoor ik het wel niet tijdens de vele interieuradviezen die ik geef: maar de TV dan? waar moet die dan komen…ik vindt de tv zo’n zwart gat… alles draait om dat ding….etc. etc…..

Herkent u zich ook in dit probleem?

Wij willen/kunnen niet zonder dat apparaat, maar echt mooi is deze nou ook weer niet om naar te kijken als deze uit staat[wat toch wel een groot deel van de dag is…voor de meeste mensen].

Nu is de vormgeving gelukkig al verbeterd sinds het magische oog dusdanig afgeslankt is dat het wat meer mogelijkheden geeft tot plaatsen in de kamer waar het niet dé meest prominente plek krijgt, maar op de tweede rang ook zeker blijft functioneren.

De meeste mensen hangen het magische oog aan de muur. Goede oplossing, alleen als je eens wilt veranderen en wilt schuiven met de meubels dan zit je toch weer met het magische oog. Die schroef je nou niet één, twee, drie van de muur en tja….er blijven nogal wat grote beschadigingen van gaten in/op de muur achter, wat ook niet fraai is.

tv kast 2

Maar er is een oplossing: De TV lift!

Een mooi strak ontworpen wandmeubel, met een soort “bak” waarin de TV verdwijnt en het deksel zichzelf sluit. Wat overblijft, is een fraai strak eigentijds meubel dat in menig huis niet zal misstaan.

Natuurlijk zijn er diverse uitvoeringen verkrijgbaar en is alles in diverse kleuren uit te voeren zodat een ieder zijn eigen oplossing creëert. Met of zonder laden, met of zonder zwevende planken, met of zonder…… vul maar in alles is mogelijk!

tv kast 3

En zo hebt u voor uw eigen magische oog een eigen huisje gecreëerd.

Wil Pul, Interieurtipgever Regio Haarlem, Zuid Amsterdam & Leiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *