Een schuur bouwen voor een e-bike

Een schuur bouwen voor een e-bike

Wellicht heb je net een e-bike aangeschaft of ben je van plan er eentje te kopen. Je moet natuurlijk wel een goede plek hebben om deze fiets goed te stallen. Je kan hem natuurlijk in je garage zetten of in de schuur als je die niet hebt, maar je kunt zelf ook een stalling voor je e-bike bouwen.

Bouw je eigen fietsenstalling

Het maken van je eigen fietsenstalling kun je zo gek aanpakken als je zelf wilt uiteraard. Je kan het heel eenvoudig aanpakken maar je kunt er ook een mooi plekje van maken. Wie een beetje handig is kan zelf een goed fietsenhok bouwen. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe je het wil hebben. Op zich kan je toe met een vrij eenvoudige constructie. Ben je iemand met twee linkerhanden, dan kan je ook kant en klare bouwpakketten voor het maken van een fietsenhok kopen. Zo kun je de fiets in het vervolg opbergen in een prachtig fietsenhok.

Een goede voorbereiding is het halve werk

  • Bepaal de plaats van de fietsenstalling. Kijk naar de indeling en het gebruik van je tuin en bepaal waar je de stalling wil plaatsen.
  • Ontwerp je fietsenstalling. Ga na of je een vergunning aan moet vragen om een fietsenhok te maken.
  • Maak een lijstje met de materialen die je denkt nodig te hebben. Vergeet ook niet het juiste gereedschap aan te schaffen of bijeen te zoeken.
  • Kijk naar de ondergrond waar je de fietsenstalling wil plaatsen. Is het nodig een vloertje te maken of ligt die er al?

Welk materiaal ga je gebruiken?

Je kan een fietsenstalling van allerlei materialen maken. Meestal gebruikt men hout wat geschikt is voor buiten. Wil je een dak erop maken van hout of kies je voor ander materiaal om dit te realiseren?

Je kan ook aluminium, steen of kunststof gebruiken om de fietsenstalling uit op te trekken. Het is wel van belang dat je zorgt dat het bouwsel waterdicht is want je fiets moet natuurlijk droog staan.

Ben je nog op zoek naar een elektrische fiets?

Denk je erover een elektrische fiets heren kopen of misschien wel een mama fiets? Lees je goed in op de feiten die je echt moet weten tot je overgaat tot de aanschaf van deze fiets. Wil je een e-bike met een voorwielmotor of met een middenmotor aanschaffen? Wat zijn de verschillen tussen die twee, etc. Je kan je inlezen op de websites van de aanbieders en ontdekken welke fiets het beste past bij de wensen die jij hebt.

Een e-bike voor elk budget

Is jouw budget niet zo groot maar wil je toch een e-bike aanschaffen? Neem een kijkje op de site van Amslod. Dit bedrijf heeft een groot assortiment e-bikes. Wist je dat je bij deze firma tot 40% voordeliger uit kan zijn? Amslod verkoopt namelijk hun elektrische fietsen vanuit de fabriek direct aan haar klanten. Hierdoor zijn zij een stuk goedkoper. Natuurlijk moet je jezelf eerst goed informeren: Amslod review lezen en Amslod review 2020. Je kan op allebei de pagina’s de ervaringen van klanten teruglezen. Zo krijg je een goed beeld van de producten die Amslod verkoopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *