Tabelblad op maat maken

Tabelblad op maat maken

De inrichting van een keuken en eetkamer hebben vaak enorm veel te maken met de persoonlijke stijl die iemand heeft. Toch zien we veel overeenkomsten tussen verschillende stijlen en is het dus best mogelijk om tips te geven voor het inrichten va de beide kamers. In deze tekst gaan e dan ook kijken naar de verschillende tips die we kunnen geven over het inrichten van de eetkamer, de keuken of wellicht een grote kamer die zowel de keuken als de eetkamer in een betreft. Ook kijken we hoe je hier alsnog je eigen tintje aan kan geven ondanks de algemene tips.

Tabelblad op maat maken

Tafel zijn er in alle soorten en maten, maar toch zijn de meeste tafels in verschillende standaardformaten. Hetzelfde geldt dan ook voor de tafelbladen die op de tafel gebruikt worden. Een CanDo tafelblad op maat geeft dus een heel persoonlijke tint aan een inrichting van de eetkamer. Het blad kan van een hoop verschillende materialen gemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan een grote betonnen plaat, maar ook een grove houten tafelblad. Dit maakt dat de tafel dus aan verschillende inrichtingen aangepast kan worden. Een houten of betonnen tafelblad kan bij een industrieel interieur passen, maar ook zeker in een klassieke inrichting. Daarnaast kun je het tafelblad natuurlijk zo laten aanpassen in grootte dat deze perfect in de kamer past. Een ideale manier om de kamer precies zo te krijgen als je zelf wilt dus.

Een vloer aanpassen

Een hele kamer kan een geheel nieuw uiterlijk krijgen wanneer je de vloer aanpast. Een nieuwe vloer kan dus een hele hoop betekenen voor het interieur van de kamer. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een gietvloer. Dat is een vloer die gegoten wordt en een echte erecatcher wordt in elke kamer. Ook kun je kiezen voor een houten vloer wanneer je liever een klassiek interieur hebt, maar ook kun je kiezen voor een betonlook vloer wanneer je toch meer voor industrieel wil gaan. Je kan dus alle kanten op.

Accessoires maken het allemaal af

Uiteraard maken accessoires de rest van de kamer helemaal af. Je kunt kleine accenten door de kamer neerzetten om het een geheel te maken. Denk aan kleine accenten van kleur om de kamer wat vrolijker te maken of juist hele strakke accenten als rechthoekige accessoires om de kamer weer strak te krijgen. Er zijn dus allerlei dingen die je kunt doen om de kamer vervolgens helemaal af te krijgen en accessoires helpen dan ook zeker een hoop mee. 

Bron: atmyhome

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *