Een waterontharder kopen voor zacht water

Een waterontharder kopen voor zacht water

Misschien ben jij wel een van die bewoners in een gemeente waarvan het kraantjeswater echt niet te drinken is. Een erg vieze smaak, dat komt meestal door een grote hoeveelheid kalk in het water. Niet alleen de smaak van het water wordt hier slechter door, ook heb je meer onderhoud te doen en gaan je huishoudtoestellen misschien niet zo lang mee. Hoe kan dit opgelost worden? 

Waterontharder is dé oplossing!

Veel mensen denken dat er niets te doen is aan de hardheid van het kraantjeswater. Dit is echter niet waar. Je kan het kraantjeswater perfect verzachten door een waterontharder te kopen. Deze is eenvoudig aan te sluiten op de waterleiding en zorgt zo voor veel minder tot geen kalk meer in het water. Gedaan dus met extra onderhoud in badkamer en keuken om de kalksporen die het water nalaat weg te krijgen! 

 

zeep

Slimme technologie

Een waterontharder kopen is dus de oplossing en dat dankzij de slimme technologie van zo’n ontharder. Kalk hecht zich nature graag aan hars. In de waterontharder zitten allemaal harsbolletjes en de kalk in het water zal zich gaan hechten aan de harsbolletjes. Op die manier wordt alle kalk uit het water gefilterd. Wanneer de hars vol zit met kalk, worden deze automatisch met een zoutoplossing gespoeld en afgevoerd zodat de harsbolletjes opnieuw hun werk kunnen doen. 

water

Bijdragen aan een beter milieu

Niet alleen zal de smaak van het kraantjeswater erop vooruitgaan, zullen de huishoudtoestellen langer meegaan en is het beter voor de huid, je draagt ook je steentje bij aan een beter milieu. Je zal veel minder chemische producten moeten gaan gebruiken om de kalksporen van het harde water te kunnen verwijderen. De anti kalk producten voor zowel de vaatwasser, wasmachine, waterkoker en koffiezet zijn ook verleden tijd! Een waterontharder kopen heeft dus enkel maar voordelen. 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *