Welke edelstenen in je interieur?

Welke edelstenen in je interieur?

Je wilt persoonlijkheid aan je interieur toevoegen. Met behulp van edelstenen (ook wel sierstenen genoemd) haal je een echte eyecatcher in huis. Een edelsteen is echter meer dan alleen een kunstwerk! Edelstenen en mineralen zijn echte sfeergeneratoren omdat ze een positieve sfeer in huis brengen. Hun geneeskrachtige eigenschappen hebben een geschiedenis van honderden jaren. Edelstenen in hun originele vorm of met een lichte sfeer kunnen perfect in huis.

De energie en de kracht van edelstenen

Het gebruik van steen en zijn oude energie is een manier om kracht te vergroten, angst weg te nemen en de gezondheid te herstellen. Elke steen is een gebonden energie die vibreert op zijn eigen golflengte. Dingen die uit balans zijn, kunnen met de juiste steen worden hersteld. Dit geldt voor uw lichaam, geest, leven of werkomgeving. De woonkamer is waar je meestal daadwerkelijk woont, je wilt ontspannen en opladen. Daarom wil je een soort vriendelijke energie in de woonkamer hebben.

Welke edelstenen zijn geschikt voor in het interieur?

De Gouden Driehoek is het fundament van de woonkamer. De gouden driehoek is samengesteld uit rozenkwarts, amethist en kleurloos kristal. Wanneer je deze edelstenen in een driehoek plaatst, versterken ze elkaars energie. Ze veranderen negatieve emoties en zorgen voor positieve energie, vrede en harmonie in het gezin. Rozenkwarts staat voor liefde, amethist kan je helpen ontspannen en inzicht krijgen, en kristalsteen is de steen van harmonie.

Je kunt overal in de kamer edelstenen plaatsen: tafels, dressoirs, planken of vensterbanken. Ze zien er niet alleen mooi uit, ze helpen ook de sfeer in huis te verbeteren. Voor gezinnen kunnen edelstenen worden verkregen als onbewerkte ruwe stenen of gepolijst in verschillende vormen en maten. Tegenwoordig zijn edelstenen op metalen sokkels erg populair in gezinnen. Hiermee wordt ingespeeld op de trend van industriële woningbouw. De geode is echter ook het vermelden waard. Deze stilleven schilderijen zorgen voor unieke woonobjecten in huis waar je uren naar kunt kijken.

Heb je moeite met concentreren? Of vraagt je belangrijke examen veel studie? Dan kan de fluoriet je helpen. Deze steen kan je helpen materiaal op te nemen en je beter te concentreren. Kun je wat inspiratie en creativiteit gebruiken? Dan is rozenkwarts een goed idee. Wanneer je merkt dat je aandacht of alertheid regelmatig fluctueert en het moeilijk is om je te concentreren, bieden edelstenen als agaat, agaat, fluoriet en saffier een oplossing. Ze kalmeren je hoofd, kalmeren je geest en zorgen voor een snelle informatieverwerking. Op deze manier kun je studie, onderzoek of werk afstemmen op je eigen activiteiten en je daarop concentreren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *