Welke interieurstijl past bij mijn woning?

Welke interieurstijl past bij mijn woning?

Wil je je interieur vernieuwen maar vind je het lastig om een goede stijl daarvoor te vinden? Dat kan ook zeker lastig zijn, aangezien je ontzettend veel verschillende stijlen hebt. Maar hoe weet je dan nu welke stijl het best bij jou past? Je kunt daarvoor op internet een aantal kleine quizjes doen, maar je kunt ook een aantal stijlen op een lijstje zetten en dan degene die je niet mooi vind, sowieso afstrepen. Als het goed is hou je er dan ook maar eentje over.

Combineren

Na het doen van een aantal testjes weet je waarschijnlijk wel welke interieurstijl er het best bij jou past. Nu kun je dan ook eindelijk gaan beginnen met het inrichten van je huis. Maar misschien was je er toch nog steeds niet helemaal over uit als je eraan denkt welke meubels er het meest bij die stijl passen. Dat kan. Je kunt dan ook van een aantal verschillende stijlen een paar meubels of accessoires halen en die met elkaar mixen zodat je toch krijgt wat je mooi vind. Een tip hierbij is wel, gebruik dan alleen niet te veel verschillende stijlen door elkaar heen omdat dit dan misschien wel is zou kunnen leiden tot een grote chaos. Je wilt natuurlijk niet dat het er als een chaos uit komt te zien, aangezien je het gewoon strak en netjes wilt houden.

Industrieel

Misschien ben je wel helemaal gek van de industriële stijl en wil je daarop de inrichting van je huis baseren. Maar voor welke kleuren en welke meubels ga je dan? Wat erg mooi is, is bijvoorbeeld een visgraat tafel. Hoe ziet dit er dan uit? Eigenlijk zegt de naam het al, het tafelblad heeft een patroon wat lijkt op een vissengraat. Waarom zou je dit dan kiezen denk je nu? Een visgraat patroon brengt in huis veel sfeer met zich mee en het is ook weer uniek wat het ook weer leuk maakt.

Andere meubels

Je kunt natuurlijk niet alleen met een tafel je huis inrichten, je hebt ook nog andere meubels nodig. Wanneer je toch niet zo’n fan bent van een visgraat tafel, biedt Mister Tafel jou ook nog andere tafels die je wellicht wel mooi vind. Maar dan nog moet je meer meubels hebben. Kijk welke stijlen er bij jou passen of maak een paar verschillende moodboards met meubels die je mooi vind. Wellicht kom je hierbij op leuke ideeën als je het nog steeds lastig te bepalen vindt welke stijl er precies bij je past. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *