Genieten in eigen tuin

Genieten in eigen tuin

Wanneer je gezegend bent met een grote tuin achter je huis, moet je er ook wel wat van maken. Een grote tuin biedt namelijk veel mogelijkheden. Je kunt er een speelparadijs voor je kinderen van maken, een loungehoek om lekker bij te komen na een lange werkdag en je kunt een hoekje creëren om tot rust te komen. Maar wat is er nu mooier dan je eigen wellness in de achtertuin? Bij Van Dalfsen Zon en Sauna ben je daarvoor aan het juiste adres.

Genieten in de hottub

Wanneer je denkt aan een wellness, denk je aan een hottub. De hottub is een heerlijk warm bad, waar je lekker tot rust in kunt komen. Je steekt het vuurtje aan en niet lang daarna kun je plaatsnemen in het heerlijke warme water. Het voordeel van een hottub is dat je spieren lekker kunnen ontspannen, maar ook je geest tot rust komt. Een lekker warm bad voor het slapen gaan is dan ook zeker een echte aanrader. Hottubs zijn te koop in verschillende modellen en verschillende groottes, zodat er voor iedere tuin wel een geschikt exemplaar te vinden is.

Een sauna in de tuin 

Niet alleen een hottub hoort thuis in de wellness tuin, ook een sauna mag natuurlijk niet ontbreken. Zelfs wanneer er geen ruimte in de tuin is, kun je een sauna aanschaffen. Je kunt deze namelijk ook op zolder of in de schuur plaatsen. Sauna’s zijn ook te koop in verschillende modellen, maar de infrarood sauna is toch wel favoriet voor in de tuin. Infrarood warmte dringt diep door in het lichaam en daarom is dit model ook goed geschikt voor mensen met reumatische klachten of spier- en gewrichtspijn. Geniet van de heerlijke warmte alleen of samen met je partner of vrienden.

Een zwembad in de tuin

Naast je hottub, hoort natuurlijk een zwembad. Of neem een duik in het verkoelende water na een bezoekje aan je sauna. Een opbouw zwembad is ideaal. Je bouwt ze op in de zomer en breekt ze eenvoudig weer af wanneer het kouder wordt. Er zijn ook modellen die je het hele jaar in je tuin kunt laten staan. Door deze mooi weg te werken met een ombouw of in te bouwen in de grond, kun je met een warmtepomp het hele jaar door genieten.

Het ultieme strandgevoel in de achtertuin

Wil je het echte ultieme strandgevoel in je achtertuin ervaren? Dan mogen de strandkorven zeker niet ontbreken. Niet alleen waan je je echt aan zee, ook zit je heerlijk beschut in je eigen achtertuin. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *