Haag van Taxus kwekerij

Haag van Taxus kwekerij

Bij de Taxus kweker vindt u alleen de allermooiste en allerbeste taxus. De taxus wordt in de eigen kwekerij van klein stekje tot iedere denkbare hoogte zorgvuldig opgekweekt met de nodige aandacht voor de juiste groeiwijze. Toch is de taxus van de Taxuskweker.nl beslist niet duur. Ze hanteren korte levertijden waardoor de taxus op weg van de kwekerij naar de klant zo min mogelijk hinder ondervinden van het transport. En uiteraard wordt de taxus met uiterste precisie verpakt voordat het onderweg gaat naar de afnemer. Hebt u een grote hoeveelheid taxus nodig? Dan loont het beslist de moeite om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen bij de Taxus kweker.

De populaire Taxus ‘Baccata’

Er zijn diverse soorten taxus te koop maar bij de Taxuskweker.nl kweken ze alleen de taxus ‘Baccata’. Deze oersterke soort is winterhard waardoor u het gehele jaar door kunt genieten van een prachtige groene haag. Het kent een mooie naaldvorming en past bij iedere tuininrichting. Wanneer u gesteld bent op uw privacy kunt u de taxus ‘Baccata’ tot wel 4 meter hoog laten groeien. Ook wanneer u liever een lage en compacte haag wenst is de taxus ‘Baccata’ heel geschikt. Het kent een vrij smalle groeivorm waardoor het ook uitstekend past in een kleinere tuin als erfafscheiding. En omdat de taxus ‘Baccata’ zo goedkoop wordt aangeboden door de Taxuskweker.nl kunt u er gerust wat meer bestellen. Plaats deze solitair in potten op het terras of bij de entree van uw woning. 

Taxus ‘Baccata’ verzorgen

De taxus ‘Baccata’ vergt maar heel weinig tijd qua onderhoud. Het kan goed de kou in de winter doorstaan, zelfs wanneer er extreem lage temperaturen voorkomen. Ook warme en hete zomers kan de taxus ‘Baccata’ niet deren. Het heeft voldoende aan een licht vochtige bodem maar bij hete periodes kan het geen kwaad om het van extra water te voorzien. De taxus ‘Baccata’ is geschikt voor iedere snoeivorm en laat zich makkelijk snoeien. In het najaar verschijnen er kleinschalige, rode besjes. Net als bij de meeste besjes zijn deze niet geschikt voor consumptie dus houdt kleine kinderen en dieren uit de buurt. Meer weten over de fraaie taxus ‘Baccata’ van de Taxuskwekerij.nl? Ze staan graag voor u klaar om antwoorden te geven op al uw vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *