Heatsail Dome terrasverwarmer is de oplossing voor koude momenten

Heatsail Dome terrasverwarmer is de oplossing voor koude momenten

De Heatsail Dome terrasverwarmer is een verwarmer en een lamp in één! Wanneer je op zoek bent voor een complete oplossing voor op je terras, onder een overkapping of op een andere plek in je tuin dan heb je die bij deze gevonden. Is er een plek in de tuin of bij jouw restaurant, kroeg of andere horecagelegenheid waar het in de avond afkoelt maar nog wel heerlijk vertoeven is met wat extra warmte? Kijk dan eens naar het prachtige design van deze verwarmende lamp. De Dome is van het merk Heatsail en is gemaakt in België.

Twee in één oplossing en ook nog een prachtige blikvanger

Een terrasverwarming is al ideaal, de infraroodwarmte zorgt dat iedereen die bij jou buiten op het terras vertoeft kan genieten van de aangename warmte wanneer het eigenlijk buiten te koud wordt om te zitten. Dit kan in de zomer zijn wanneer de zwoele avond zijn aantreden doet, maar ook in de winter onder een afdak uit de wind. Wanneer je zo’n terrasverwarmer dan ook nog combineert met een prettige, gezellige en sfeervolle verlichting dan sla je twee vliegen in één klap. De Heatsail Dome terrasverwarmer is dus niet enkel een terrasverwarmer maar ook een sfeerlamp en dat in een prachtig design gegoten. Een echte blikvanger dus voor op je terras!

Technische informatie van de Heatsail Dome terrasverwarmer

Deze Heatsail Dome terrasverwarmer straalt luxe, elegantie en exclusiviteit uit. Het vormt een ware blikvanger op je terras! De Dome verbruikt daarnaast maar liefst vijf keer minder energie vergeleken met andere klassieke terrasverwarmers op gas. De infraroodwarmte is 3100 Watt en de verlichting 120 Watt, in het totaal dus een verbruik van 3,22 kwh. Het stralingsbereik is daarmee maar liefst vijf meter terwijl de diameter van de kap 100 centimeter is. De hoogte van de kap is 50 centimeter en het voetstuk waar de terras verwarmende sfeerverlichting op rus is 43x43x32 centimeter. De kabellengte is 2,5 meter.

Extra uitbreidingen, verlengstukken en opties

De Heatsail Dome terrasverwarmer is verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit maar ook optioneel in alle andere gewenste RAL kleuren. De standaard variant heeft twee wielen waarmee je de terrasverwarmer kunt verplaatsen. Komt deze bij jouw op een plek te staan waar hij vaker verplaatst moet worden? Dan is het mogelijk om twee extra wielen bij te bestellen waardoor je met de Dome makkelijk rond kunt rijden. De terrasverwarmer is standaard 180 centimeter hoog maar kan met een verlengstuk ook een hoogte bereiken van 195 centimeter. Daarnaast zijn er hoezen verkrijgbaar om de dome te beschermen, deze is echter niet per definitie nodig want de terrasverwarmer kan tegen water en vuil. Wil je nog een extra functie aan jouw Heatsail Dome terrasverwarmer toevoegen? Denk dan eens aan de muziekspeler via bluetooth!

 

Wil jij meer informatie over deze prachtige design Heatsail Dome terrasverwarmer met LED sfeerverlichting? Kijk dan eens op de website of vraag vrijblijvend informatie op. Via de website https://lamptwist.com/ kun je ook eenvoudig een Nederlandse en Franse folder downloaden over dit product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *