horecakeuken

horecakeuken

Is je horecakeuken aan een nieuwe look toe? Kunnen die oude apparaten eigenlijk niet meer? Heb je meer gebarsten tegeltjes aan je wand dan hele? Yes, het wordt tijd voor een keukenmetamorfose. De bezem erdoor! De Horecawebstore voorziet je van de nodige inspiratie.

Hygiëne

Als je dan toch de boel aanpakt, doe het dan meteen goed. Het is een duurzame investering op zowel hygiënisch als financieel vlak. Een gietvloer, nieuwe wanden, dat zijn maatregelen om de boel makkelijk schoon te kunnen houden. Maar dan je apparatuur. Vreten de koelingen niet te veel stroom? Wordt het geen tijd voor een professionele deegmenger voor nog betere pizza’s? Vallen je vriezers uit elkaar van ouderdom? Ja, dan zal het even pijn doen in je portemonnee, maar uiteindelijk scheelt het je bakken geld aan stroom, telkens terugkerende reparaties die slechts tijdelijke lapmiddelen blijken en boetes van de Rob Geuzen van deze wereld.

Servies

Bij een nieuwe keuken hoort ook nieuw servies. Je kunt hierbij trendy denken, maar je ook aan het traditionele wit houden. Neem een kijkje wat er allemaal aan soorten, maten, vormen en kleuren verkrijgbaar is en fris ook dit gedeelte van je onderneming op.

Koks

Geef dan meteen je chef en zijn team ook een upgrade. Zeker met een open keuken moeten zij er ook fris en schoon uitzien. Schaf een aantal nieuwe outfits aan via de Horecawebstore, daar vind je een zeer ruim assortiment aan kokskleding. In hun splinternieuwe keuken, en zelf ook in het nieuw gestoken, zullen ze gemotiveerd raken bij het samenstellen van je kaart, die meer mogelijkheden krijgt doordat je keuken een make-over heeft gehad. Wie weet heb je wel een pizzaoven aangeschaft, dat levert altijd leuke discussies op: waar gaan we ze mee beleggen? Van tijd tot tijd moet je ook je personeel een beetje kietelen.

Vitrines in het restaurantgedeelte, waarom niet?

In kleine restaurants in Italië en Spanje zie je het veel: de ingrediënten, verser dan vers, zijn uitgestald in een vitrine naast de kassa. Af en toe komt daar even een kok naartoe om een blok Parmezaan, een visje of een ham te pakken. Zo ziet je gast welke producten je aanbiedt, en dat dit vers is. Daarnaast ontstaat er wellicht een praatje met de chef. Het is maar een ideetje. Veel succes met je vernieuwde keuken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *