Leuke tips voor het decoreren van je muur

Leuke tips voor het decoreren van je muur

Als je moet werken met een kleine ruimte kan het soms moeilijk zijn de juist muur decoratie te vinden. Maar een kale witte muur is ook niet echt een optie. Iedereen wilt wel iets aan de muur, zodat het toch wat gezelliger lijkt en niet zo kaal is. Naast een kleine muur, hebben ook veel mensen moeite met het decoreren van een grote muur, omdat de vierkante meters dan te veel zijn om goed op te vullen. Hier zijn een aantal tips die je op weg kunnen helpen met het decoreren van je muur.

Decoreren kleine muur

Als eerste tip is voor het decoreren van een kleine muur, is deze muur een kleur geven! Dit geeft vaak al een heel ander effect dan wanneer de muur wit is. Verschillende kleuren zorgen voor dat warme, huiselijk gevoel. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de kleuren taupe, lichtgrijs en donkergrijs. Daarnaast kun je ook verschillende foto’s in fotolijstjes ophangen, dit geeft ook een leuk effect. Naast je muur verven in een bepaalde kleur, is het ook leuk een om te kiezen voor een muur schilderij in de woonkamer.

Decoreren grote muur

Als tweede tip, het decoreren van de muur voor een grotere ruimte, kun je spelen met verschillende soorten materiaal op je muur. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een muur van hout, of een muur van steen. Dit geeft allebei ook dat warme, huiselijk gevoel weer.

Decoreren grote muur

Nu is dit natuurlijk een rigoureuze verandering in je kamer, een ander alternatief is een metalen 3d schilderij. Hiermee kan er meer diepte worden gecreëerd en hangt er ook nog een mooi kunstwerk aan de muur, wat een echte eyecatcher is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *