Dit heb je nodig voor de inrichting van een nieuwe tuin!

Dit heb je nodig voor de inrichting van een nieuwe tuin!

Voor het inrichten van een nieuwe tuin heb je veel nodig. In dit artikel beschrijven we enkele dingen die je in ieder geval nodig hebt!

Planten

In een tuin horen natuurlijk planten te staan. Er zijn echter verschillende soorten planten om uit te kiezen. Ga je bijvoorbeeld voor kleine plantjes, grote planten, boompjes of mooie bloemen? Wanneer je niet van tuinieren houdt is het een goed idee om planten te kiezen die onderhoudsarm zijn. Er bestaan namelijk genoeg planten die bijna geen onderhoud nodig hebben!

Een terras

Iets anders dat een achtertuin hoort te hebben is een terrasje. Hiervoor heb je niks meer nodig dan een betegeld stukje tuin en een loungeset om heerlijk in te relaxen. Uiteraard zijn er nog verschillende dingen die je toe kunt voegen om je terras wat luxer te maken, zoals zonwering en een terrasverwarmer. Houdt met het aanleggen van je terras rekening met waar de zon in de zomer staat. Een goed terras is immers niks zonder een lekker zonnetje!

Verlichting

Iets dat niet cruciaal is voor een tuin maar wel erg leuk is, is verlichting. Ten eerste is tuinverlichting handig voor als je op een late zomeravond nog lekker buiten wilt zitten. Daarnaast zorgt het voor sfeer, en kun je door tuinverlichting ook nog van je prachtige tuin genieten als je op een donkere winteravond binnen zit.

Gras

Alhoewel je steeds meer achtertuinen zonder gras ziet, zijn wij een echte voorstander van wat gras in de tuin. Gras is namelijk niet alleen mooi, ook functioneel! Zo kunnen dieren en kinderen er zacht op spelen, zonder dat ze zichzelf verwonden aan harde stenen. Wanneer je geen fan bent van al het onderhoud dat gras met zich meebrengt, kun je natuurlijk ook gewoon kiezen voor kunstgras. Tegenwoordig is kunstgras zo realistisch dat het van een afstandje bijna niet meer van echt te onderscheiden is!

Tuinspullen kopen

Voor het kopen van de bovenstaande spullen kun je terecht bij Warentuin. Ook voor diverse andere tuinspullen zoals potten en tuinkabouters ben je bij hen aan het juiste adres!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *