Waarom zou je voor een boomstamtafel gaan?

Waarom zou je voor een boomstamtafel gaan?

Een boomstamtafel brengt niet alleen karakter in je huis. Het ziet er ook nog eens mooi uit dan een vlakke plank waar een aantal kleinere planken aan zijn gelijmd. Een boomstamtafel zorgt voor een volledig tafelblad. Jouw boomstamtafel kun je op maat laten maken bij Anselm Oome.

Voordelen boomstamtafel

Een boomstamtafel wordt van tropisch hardhout gemaakt. Hierdoor is het sterk en ben je er zeker van dat het jaren mee zal gaan. Ook hoef je minder onderhoud te verlenen aan de tafel. Bij een houten tafel is het vochtgehalte namelijk erg belangrijk.

Een tafel van hardhout is zwaar en kan daardoor veel weerstaan zonder te verplaatsen.

Doordat het van natuurlijke materialen is gemaakt is het een lust voor het oog.

Van elke boomstamtafel is er maar één ter wereld. Je hebt dus altijd een unieke tafel in huis.

Prijs

Doordat elke tafel op maat gemaakt wordt gaat de prijs ook automatisch omhoog. Dit is het enige nadeel op dat hij zwaar is na. Ook een reden dat de prijzen bij boomstamtafels hoger liggen is dat ze natuurlijk uit het tropisch regenwoud moeten komen. Maar nadat hij na veel pijn en moeite dan toch in je woonkamer of keuken staat, kan je enorm bij zijn dat je een unieke tafel hebt staan helemaal uitgewerkt naar jouw wensen.

Duurzaamheid

Anselm Oome maakt alleen maar gebruik van duurzaam boom kappen. Zodat de natuur de tijd heeft om zich aan te kunnen passen. Door het gebruikt van duurzaam boom kappen worden de lokale bedrijven ook gesteund die soms opbrengst mislopen door illegale kapperij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *