Valencia, elke dag een feestje

Valencia, elke dag een feestje

Ben je toe aan een dosis zonlicht? En wil je niet uren in het vliegtuig hoeven te zitten voor een zonnige bestemming? Boek dan gauw een reis naar Valencia. Hier kan je niet alleen rekenen op een prettig klimaat (met maar liefst gemiddeld 2660 zonuren per jaar!), maar ook op een bruisende omgeving waar genoeg te doen is. Je zal zien dat je binnen no time je hart verliest aan het prachtige Valencia.

Voor iedereen wat wils

Wil je tijdens je vakantie zoveel mogelijk genieten van de zon, maar na verloop van tijd ook bezienswaardigheden bezoeken? In Valencia is dat geen moeilijke opgave. Deze stad is namelijk opgedeeld in de stad, de kust en het binnenland. Het zal je niet verbazen dat je aan de kust een prachtige lange zandstrand aantreft. Ook zit je hier helemaal goed als je een groot liefhebber bent van watersport. In de stad vind je een aantal bezienswaardigheden, zoals de pleinen, het stadspark en de Stad van Moderne Kunst en Wetenschappen. Door het jaar heen worden hier ook sportevenementen en festivals gehouden. Wil je wat afstand van de grote menigte? Reis dan af naar het binnenland van Valencia. Hier vind je een aantal kleine dorpjes met een aantal sinaasappelplantages. Vandaar ook dat Valencia de ‘sinaasappelstad’ genoemd wordt. Er is volop gelegenheid voor openbaar vervoer in deze regio, zodat jij je makkelijk kunt verplaatsen.

Valencia, elke dag een feestje

Culinaire hoogstandjes

Natuurlijk zit je in Valencia ook goed als je groot liefhebber bent van eten en drinken. Valencia is namelijk de stad van het bekende gerecht paella. Maar daarnaast kan je ook de hele dag door genieten van diverse soorten tapas en lokale drankjes als horchata en aqua de Valencia. Zorg dat je nog wat ruimte overhoudt in je maag, want in de avonduren wordt altijd een uitgebreid diner genuttigd. Het liefst in een van de restaurants. Hiervoor moet je ‘s avonds vooral in El Carmen en Canovas zijn.

Wonen in Valencia

Voel jij je helemaal thuis in Valencia? Dan is een huis in Valencia kopen de oplossing voor jou. Dit kan voelen als een grote opgave, maar met de hulp van een makelaar wordt het een stuk eenvoudiger. Deze specialist gaat samen met jou op zoek naar een appartement of villa binnen jouw budget. Vervolgens brengt hij jou in contact met andere specialisten, zoals een advocaat, om het aankoopproces ontspannen en probleemloos te laten verlopen. Neem een kijkje bij het huidige aanbod en droom alvast heerlijk weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *