Een voordelige verhuizing in 5 stappen geregeld

Een voordelige verhuizing in 5 stappen geregeld

Goedkoop verhuizen is in deze tijd erg lastig. De prijzen zijn erg duur en er is weinig plek. Veel studenten vinden het daarom lastig om een goed plekje te vinden. In deze blog hebben we 5 tips die voor een voordelige verhuizing kunnen zorgen. 

Zoek een verhuisbedrijf 

Als je naar een andere stad gaat verhuizen is het aan te raden om je te laten helpen door een verhuisbedrijf. Probeer een verhuisbedrijf bij jou in de buurt te vinden, dat is namelijk het makkelijkst en het voordeligst. Stel je woont in Almere, zoek dan naar verhuisbedrijf Almere en daar zullen er verhuisbedrijven staat die jou kunnen helpen. Ook een tip om verschillende verhuisbedrijven te vergelijken en en bij verschillende bedrijven offertes aan te vragen en daar de voordeligste van uit te kiezen, zo kun je goedkoop verhuizen.

Doe zoveel mogelijk zelf  

Om kosten te besparen is het handig om veel dingen zelf te doen. Bijvoorbeeld het schilderwerk hoeft vaak niet door een schilder gedaan te worden, maar dat kun je makkelijk zelf doen of met een beetje hulp van familie of vrienden. Misschien heb je nog een handige oom die het leuk vind om vloeren te leggen, of een handige oma die gordijnen voor je kan maken. Schakel zoveel mogelijk mensen in die je kent, dat bespaart kosten en kun je goedkoop verhuizen.

Bereid je goed voor

Een goed begin is het halve werk, zo werkt het ook met een verhuizing. Bereid je goed voor. Het is handig om van te voren een planning te maken met wanneer je alles gaat doen en van wie je hulp krijgt, zo heb je overzicht over wat er nog moet gebeuren en wat er allemaal al geregeld is. Een begroting is ook fijn om te maken, zo heb je inzicht in wat er allemaal binnenkomt en wat er allemaal uit gaat. 

Meubels en interieur 

Bij een verhuizing horen ook meubels. Om alles nieuw te kopen kan veel geld kosten. Kijk daarom eens bij de kringloop of op Marktplaats. Daar staan vaak mooie meubels op voor een niet al te hoge prijs. Meestal hebben ze bij de kringloop ook interieur spullen waarmee je je huis kunt decoreren.

Ruim op

Ruim van te voren je oude huis op. Ga al je spullen na en sta er even bij stil of je dit nog nodig gaat hebben, zo niet gooi het dan weg. Dat scheelt weer ruimte en dus ook weer kosten. Want hoe minder spullen je mee neemt hoe minder verhuisdozen je mee hoeft te nemen en dus kosten bespaart. Ook zit je straks in je nieuwe huis met minder troep. 

Conclusie

Met behulp van de mensen om je heen kom je vaak al een heel eind. Mocht je een verhuisbedrijf willen inschakelen, vergelijk dan verschillende bedrijven en kies de goedkoopste uit. Wij wensen je veel verhuis plezier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *